جمعه 10 فروردين 1403

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی دانش و فناوری دانشگاه "هاروارد" به دنبال شواهد فیزیکی از بیگانگان و فناوری‌های آنها!

 
 

چهارشنبه 6 مرداد 1400

دانشگاه "هاروارد" به دنبال شواهد فیزیکی از بیگانگان و فناوری‌های آنها!

 
 

یکی از اساتید دانشگاه "هاروارد" با تشکیل یک تیم، پروژه جدیدی در زمینه جستجو برای فرازمینی‌ها و فناوری‌های آنها راه انداخته است.

بیگانگان ممکن است در همین نزدیکی ما باشند و برخی شواهد نیز حکایت از آن دارد اما به هیچ وجه نمی‌توان چنین موضوعی را با قطعیت مطرح کرد.
بنابراین یک تیم بین‌المللی از دانشمندان به سرپرستی یک پروفسور از دانشگاه "هاروارد" به نام "آوی لوب" جستجوی جدیدی را برای یافتن شواهد مربوط به فناوری‌های ساخته شده توسط تمدن‌های بیگانه به عنوان بخشی از یک پروژه جدید به نام "پروژه گالیله" آغاز کرده است.
"آوی لوب" در گذشته این دیدگاه به شدت بحث برانگیز را مطرح کرد که "اوموآموآ"(Oumumua) که اولین جرم میان‌ستاره‌ای شناخته شده عبوری از منظومه شمسی است، یک کاوشگر خورشیدی است که توسط یک تمدن فرازمینی به سمت ارسال شده است.
"لوب" در مصاحبه‌ای در ماه مارس به برخورد نامطلوب و خصمانه با اظهارات خود از جانب جامعه علمی اشاره کرد. با این حال ادعا کرد که تعداد معدودی از دانشمندان به طور خصوصی با او تماس گرفته‌اند و گفته‌اند که با او موافق هستند، اما از حمایت عمومی وی منصرف شده‌اند، زیرا احساس کرده‌اند که این اظهار نظر می‌تواند به حرفه آنها آسیب برساند.
وی در همان مصاحبه اظهار داشت که کشف فناوری بیگانه تأثیر زیادی در نحوه درک ما از موقعیت خود در جهان، آرزوهای فضایی ما و اعتقادات فلسفی و نظری ما خواهد داشت.
اکنون "لوب" و تیمش در جستجوی این معنای عمیق کیهانی، به دنبال فناوری‌های بیگانه به عنوان بخشی از پروژه‌ای جدید به نام "پروژه گالیله" خواهند بود. انتخاب این نام قطعا بدون ارتباط با داستان "گالیله" نیست که به جرم اعتقادات صحیح علمی خود از جانب کلیسا از جامعه طرد و حبس خانگی شد، تنها به این خاطر که بدعت‌گذار این اعتقاد بود که خورشید به دور زمین می‌چرخد!
"پروژه گالیله" قصد دارد یک شبکه جهانی از تلسکوپ‌ها، دوربین‌ها و رایانه‌ها ایجاد کند تا بتواند اجسام پرنده ناشناس را به دقت بررسی کند. گزارش شده است که این پروژه تاکنون ۱.۷۵ میلیون دلار از اهدا کنندگان خصوصی دریافت کرده است و "لوب" اظهار داشت که امیدوار است این رقم ۱۰ برابر شود.
وی در یک کنفرانس مطبوعاتی درباره "پروژه گالیله" به خبرنگاران گفت: به دلیل یافتن تعداد بی‌شماری از سیاره‌های فراخورشیدی با احتمال قابلیت سکونت، ما دیگر نمی‌توانیم احتمال تمدن‌های فناورانه بیگانگان را نادیده بگیریم.
وی همچنین در مورد گزارش پنتاگون از نتیجه بررسی گزارش‌های مشاهده اشیای ناشناس پرنده توسط پرسنل نیوری دریای آمریکا گفت: آنچه در آسمان می‌بینیم چیزی نیست که سیاستمداران یا پرسنل نظامی آن را تفسیر کنند، زیرا آنها به عنوان دانشمند آموزش ندیده‌اند و این وظیفه جامعه علمی است که این وقایع را بررسی کند.
اطلاعیه راه‌اندازی "پروژه گالیله" اندکی پس از انتشار گزارش پنتاگون در مورد فیلم‌های منتشر شده از بشقاب پرنده‌های احتمالی منتشر شد و مبنی بر این بود که ماهیت واقعی آنها هرگز مشخص نشده است. در واقع پنتاگون وجود فرازمینی‌ها را نه تایید کرد و نه تکذیب.
علاوه بر محققانی از دانشگاه‌های "پرینستون" و "هاروارد"، "پروژه گالیله" از تحقیقات و منابع چندین موسسه سطح بالای دیگر از جمله "کلتک"، "کمبریج" و دانشگاه "استکهلم" نیز بهره خواهد برد.

اولین "باستان شناسان فضایی"
"لوب" اخیراً کتابی به نام "فرازمینی: اولین نشانه زندگی هوشمند فراتر از زمین" منتشر کرده است که در آن استدلال‌های خود را در مورد شناسایی "اوموآموآ" به عنوان کاوشگر فضایی ارسال شده توسط یک تمدن پیشرفته از آن سوی منظومه شمسی بیان کرده است.
وی در راستای جستجوی مداوم خود، در جریان یک کنفرانس مطبوعاتی نامی را تحت عنوان "باستان شناسی فضایی" برای یک زمینه علمی جدید تحقیقاتی ابداع کرد که آن را جستجو برای فناوری‌های بیگانه مانند کاوشگرهای تمدن‌های بیگانه موجود و باستان توصیف کرد.
تاکنون جستجوی حیات بیگانگان بیشتر روی سیگنال‌های رادیویی بیگانه متمرکز بوده است که این زمینه به عنوان "جستجوی هوش فرازمینی"(SETI) شناخته می‌شود.
"فرانک لاوکین" یکی از هم‌بنیان‌گذاران این پروژه جدید در زمینه فناوری بیگانگان است که همچنین یک محقق مدعو در دانشگاه "هاروارد" و در بخش زیست شناسی شیمیایی و شیمی است. وی برخلاف "لوب" چندان به وجود فرازمینی‌ها معتقد نیست. با این حال می‌گوید که لازم است از نظر تجربی داده‌ها را با توجه به روش‌های علمی ثبت و ضبط و تفسیر کنیم و اشاره کرد که راه برای بررسی تجربی شواهد باز است.
وی گفت: "پروژه گالیله" فقط در منظومه شمسی به دنبال فناوری بیگانه نخواهد بود. بلکه همچنین به فضای میان‌ستاره‌ای برای شناسایی حیات و سیگنال‌های جدید از ماهواره‌های بیگانه نگاه خواهد کرد.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
شارژ اضافی ۱۲۰هزار تومانی «یارانه‌ها» ذخیره نمی‌شود/ نحوه بهره‌مندی از این شارژ
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
چه زمانی برای اولین بار بگوییم "دوستت دارم"
:: ورزش ::
همه چیز درباره خویچا کواراتسخلیا، مارادونای گرجستانی
:: فرهنگ و هنر ::
قلم مقدس به‌دنبال معرفی اسوه برای نسل خبرنگاران است
:: حوادث ::
چهار مظنون در رابطه با پرونده مرحوم مهرجویی بازداشت شده‌اند

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار