جمعه 21 ارديبهشت 1403

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی اجتماعی NeoCov ؛ سویه جدید ویروس کرونا در ووهان که از هر سه نفر یک نفر را خواهد کشت

 
 

سویه جدید ویروس کرونا , يكشنبه 10 بهمن 1400

NeoCov ؛ سویه جدید ویروس کرونا در ووهان که از هر سه نفر یک نفر را خواهد کشت

 
 

به گزارش هموطن سلام طبق پژوهش جدید محققان چینی، نوع جدیدی از ویروس کرونا با نام NeoCov که در حال گسترش در میان خفاش های آفریقای جنوبی است، در صورت جهش ژنتیکی می تواند خطر بزرگی برای بشر باشد.

هيراد شفيعي- به گزارش هموطن سلام طبق پژوهش جدید محققان چینی، نوع جدیدی از ویروس کرونا با نام NeoCov که در حال گسترش در میان خفاش های آفریقای جنوبی است، در صورت جهش ژنتیکی می تواند خطر بزرگی برای بشر باشد.
به گزارش NDTV این پژوهش که هنوز توسط کارشناسان دیگر مورد داوری دقیق قرار نگرفته، اخیراً در BioRxiv منتشر شده و نشان می دهد که NeoCov ارتباط تنگاتنگی با «سندرم تنفسی خاورمیانه» یا MERS دارد. این بیماری ویروسی نخستین بار در سال ۲۰۱۲ در عربستان سعودی گزارش شده است.
ویروس های کرونا خانواده ی بزرگی از ویروس ها هستند که می توانند باعث بروز بیماری های مختلفی از سرماخوردگی گرفته تا سارس (سندرم تنفسی حاد) بشوند. محققان آکادمی علوم چین و دانشگاه ووهان این نکته را ذکر کردند که این ویروس جدید در حال حاضر صرفا در میان خفاش ها در حال انتشار است. NeoCov در شکل کنونی خود انسان ها را مبتلا نمی کند اما جهش های ژنتیکی آتی می تواند آن را به تهدیدی بالقوه تبدیل کند. به گفته ی این محققان تنها یک جهش نیاز است تا این ویروس توانایی نفوذ به سلول انسانی را پیدا کند.
یافته های این پژوهش بر آن است که ویروس کرونای جدید به این خاطر خطرناک است که به طرزی متفاوت از پاتوژن کرونا به گیرنده ی ACE2 می چسبد. در نتیجه، نه پادتن ها (آنتی بادی ها) و نه مولکول های پروتئینی که توسط اشخاص دارای بیماری های تنفسی تولید شده هیچ کدام نمی توانند فرد را در مقابل NeoCov محافظت کنند.
بر طبق گفته های این پژوهشگران چینی، NeoCov نرخ مرگ و میر MERS (یک مورد از هر سه نفر) و همچنین نرخ سرایت پذیری بالای ویروس کرونا را توأمان دارد.
نویسندگان این تحقیق در پایان اضافه می کنند: «با توجه به جهش های متعدد “دومِین اتصالی گیرنده” سویه های SARS-COV-2 و به ویژه سویه ی به شدت جهش یافته ی اومیکرون، این ویروس ها می توانند پتانسیل پنهانی برای بیمار کردن انسان ها از طریق سازگاری های بعدی داشته باشند.»
«دومین اتصالی گیرنده» بخش مهمی از یک ویروس است که به آن اجازه می دهد تا به گیرنده های بدن چسبیده و با نفوذ به سلول ها، باعث آلوده شدن شان بشود.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
شارژ اضافی ۱۲۰هزار تومانی «یارانه‌ها» ذخیره نمی‌شود/ نحوه بهره‌مندی از این شارژ
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
چه زمانی برای اولین بار بگوییم "دوستت دارم"
:: ورزش ::
همه چیز درباره خویچا کواراتسخلیا، مارادونای گرجستانی
:: فرهنگ و هنر ::
قلم مقدس به‌دنبال معرفی اسوه برای نسل خبرنگاران است
:: حوادث ::
قتل زن تهرانی در حمام خانه اش / شوهرش تصمیم به مثله کردن جسد داشت که پشیمان شد!

يادداشت
:: اجتماعی ::
استان مرکزی در انتظار مدیران کارآمد و انقلابی

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار